На МКС розгорнули прапори «ЛДНР»: Україна закликала виключити росію із космічних програм

Читать на русском
Україна закликає виключити росію з міжнародних космічних програм після того, як її космонавти розгорнули на МКС прапори так званих ДНР та ЛНР.

Україна закликає виключити росію з міжнародних космічних програм після того, як її астронавти розгорнули прапори так званих «Донецької та Луганської народних республік» на МКС.

Про це написав речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.

«Демонстрація російськими космонавтами на космічній станції прапора, під яким російські війська вбивають жінок та дітей на Донбасі та перетворюють на попіл цілі українські міста. Росія експортує своє варварство навіть у космос – зону миру. Вона має бути виключена зі всіх міжнародних космічних програм», – заявив Ніколенко.

Зазначимо, фотографію космонавтів Олега Артем'єва, Дениса Матвєєва та Сергія Корсакова із прапорами «ЛДНР» оприлюднив Роскосмос. «Роскосмос і наші космонавти Олег Артем'єв, Денис Матвєєв та Сергій Корсаков, які сьогодні працюють на Міжнародній космічній станції, приєднуються до привітань голови ЛНР Леоніда Пасічника про «новий День Великої Перемоги», – йшлося у підписі до фото.

Нагадаємо, гендиректора «Роскосмосу» Дмитра Рогозіна підозрюють у зазіханні на територіальну цілісність України та пособництві у веденні агресивної війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: