На півдні ЗСУ знищили станцію зв'язку і три склади боєприпасів окупантів

Читать на русском
На Південному напрямку за добу, 20 червня, українські військові знищили скупчення живої сили, техніки та три склади боєприпасів окупантів.
Getty Images

На Південному напрямку за добу, 20 червня, українські військові знищили скупчення живої сили, техніки та три склади боєприпасів окупантів.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Активність наших дій змушує ворога застосовувати відчайдушні засоби впливу. Обмежений в маневрах і скований в просуванні вперед, противник на суходолі намагається втримуватися на крайньому облаштованому рубежі оборони. Тим часом з повітря і з тимчасово окупованого Криму наносить масований ракетний удар», – йдеться в повідомленні.

У Херсонській області по позиціях ЗСУ завдав авіаційного удару ворожий вертоліт Ка-52. Тоді як у відповідь українськими вертольотами було атаковано скупчення противника. Також намагаючись посилити свій вплив на оборону і контрнаступальні дії ЗСУ, ворог застосував заборонені нормами міжнародного гуманітарного права запальні боєприпаси.

Всього протягом доби українські військові знищили 25 російських загарбників, танк Т-62, самохідну реактивну установку, станцію зв'язку і станцію радіоелектронної боротьби, дві одиниці військової автомобільної техніки і три склади боєприпасів.

«При спробі провести повітряну розвідку в Миколаївській області ворог також позбувся двох БПЛА типу «Орлан-10», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, на східному фронті в понеділок, 20 червня, ЗСУ знищили 106 російських військових та два склади з боєприпасами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: