Від російських обстрілів на Донеччині загинули сім людей, у тому числі дитина

Читать на русском
Внаслідок обстрілів окупантів Донецької області у неділю, 3 липня, сім людей загинули, понад 20 жителів отримали поранення.
facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Внаслідок обстрілів окупантів Донецької області у неділю, 3 липня, сім людей загинули, понад 20 жителів отримали поранення.

Про це повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Найбільше від обстрілів росіян постраждали Краматорськ і Слов’янськ. Внаслідок масованого обстрілу Слов'янську загинуло 6 людей, у тому числі 1 дитина, поранено – 19. Також пошкоджено близько 40 житлових будинків.

Краматорськ двічі обстріляли «Смерчами». Росіяни пошкодили готельно-житловий комплекс, розбили дорогу, поцілили у школу та територію дитсадка й поліклініки. Попередньо відомо про одну поранену людину. Також під вогнем опинився житловий квартал Авдіївки та Авдіївський коксохімічний завод. Наразі відомо про одного загиблого.

Зведення Генштабу: ЗСУ відбили штурм на Слов’янському напрямку, окупанти захопили ЗолотарівкуУкраїнські військові відбили наступ військ росії на Слов'янському напрямку. Ворог взяв під контроль Золотарівку на Лисичанському напрямку. Також ЗСУ вимушені були залишити Лисичанськ.

Окупанти також активно обстрілювали Іллінівську громаду: постраждали Катеринівка, Тарасівка, Новополтавка і Клебан-Бик.

«Всього за добу на Донеччині росіяни вбили не менше 7 цивільних, поранили – не менше 20», – додав Кириленко.

Нагадаємо, протягом 3 липня російські війська випустили по Сумській області понад 230 мін і снарядів різного калібру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: