САП скерувала до суду справі ексдиректора порту «Чорноморськ»

Читать на русском
Антикорупційний прокурор склав і скерував до суду обвинувальний акт стосовно колишнього тимчасового очільника державного порту.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП)фото: «Слово і діло»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього виконувача обов'язків керівника державного підприємства «Морський торговельний порт «Чорноморськ» Ігоря Шевченка у хабарницькій справі.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«Прокурорами САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього виконувача обов'язків керівника ДП «Морський торговельний порт «Чорноморськ» та його спільника, яких викрито на одержанні 250 тисяч доларів неправомірної вигоди», – інформує прокуратура.

Нагадаємо, 10 грудня Шевченка разом із посередником викрили на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди. За версією слідства, керівник порту «Чорноморськ» та його посередник Дмитро Травінов висловили пропозицію до представника приватної компанії надати неправомірну вигоду у розмірі 250 тисяч доларів.

Ці гроші вони вимагали за схвалення кредитором в особі ДП «МТП «Чорноморськ» плану санації боржника – приватної фірми, справа про банкрутство якого розглядається в одному із господарських судів. Схвалення плану санації за умови затвердження її судом надало би змогу компанії-інвестору, у представника якої вимагали неправомірну вигоду, відновити господарську діяльність на території порту. Пізніше їм повідомили про підозру. Як відомо, НАБУ оголосило Травинова в розшук.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: