Арестович розповів про поточну ситуацію в Лисичанську

Читать на русском
За місто йдуть бої, ситуація загрозлива. Все вирішиться в найближчі кілька днів - стане ясно, чи відступить українська армія, або місто вдасться відстояти.
Ілюстративне фотоФото УНІАН

Заяви російських окупантів про взяття центру Лисичанська в Луганській області є фейком. Однак ситуація в місті загрозлива, за нього йдуть дуже важкі бої.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

«Російська сторона в особі відомого тік-токера стверджувала, що вони взяли Сєвєродонецьк діб десь 45 тому. На це знадобилося півтора місяця... Немає їх у центрі Лисичанська, вони не взяли його під контроль. Але ситуація там загрозлива. Все вирішиться через день - два» - сказав він.

Нагадаємо, вдень 2 липня російські окупанти почали поширювати фейки про те, що Лисичанськ нібито більш ніж наполовину захоплений російськими військами. При цьому деякі російські пропагандисти пішли далі, стверджуючи, що Лисичанськ вже повністю взято.

Однак увечері того ж дня Національна гвардія України офіційно повідомила, що російські війська продовжують наступ в Лисичанському районі, за місто йдуть бої, проте поки загарбникам не вдалося його оточити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: