Біля Лисичанська йдуть запеклі бої, але місто не оточене – Нацгвардія

Читать на русском
Російські війська продовжують наступ в районі Лисичанська, за місто йдуть бої, проте поки загарбникам не вдалось його оточити.
Getty Images

Російські війська продовжують наступ в районі Лисичанська, за місто йдуть бої, проте поки загарбникам не вдалось його оточити.

Про це повідомив представник Національної гвардії Руслан Музичук в етері телемарафону.

У суботу, 2 липня, «гарячими» точками залишаються Лисичанський, Бахмутський напрямки і Харківська область. Метою рф залишається вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Руслан Музичук наголосив, що Лисичанськ залишається під контролем українських захисників, але біля міста йдуть запеклі бої. Разом із тим є велика загроза ракетних і артилерійських обстрілів південних і північних регіонів України, зокрема прикордоння Сумщини та Чернігівщини.

«Там, крім тих дій, які стосуються безпосередньо посилення держкордону, проводять також профілактичні відпрацювання, щоб виявляти осіб, які можуть співпрацювати з ворогом, надавати інформацію для атак», – додав представник Національної гвардії.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляв, що російські війська атакують населені пункти області з різних боків, залучили багато живої сили та техніки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: