Війська рф відкривали вогонь по шести громадах Миколаївщини

Читать на русском
За добу російські окупанти вдарили по шести територіальних громадах у Миколаївській області.

За добу російські окупанти вдарили по шести територіальних громадах у Миколаївській області.

Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім у Telegram 29 червня.

Ракетний удар по Миколаєву: фото та відео наслідківУ Миколаєві внаслідок влучення боєприпасу в багатоповерхівку зруйнувалися квартири в одному під'їзді з третього по п'ятий поверх. Фото та відео з місця подій.

Зокрема, вранці, 29 червня, у Баштанському районі, близько 5:30 обстріляли Широківську громаду. Влучення були переважно у дороги населених пунктів.

Триває обстріл сіл по лінії розмежування в Березнегуватській громаді. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

У Миколаївському районі, протягом останньої доби, внаслідок обстрілів Шевченківської та Галицинівської громад спалахнуло поле з урожаєм.

28 червня у другій половині дня внаслідок обстрілу селища Святомиколаївка Мишково-Погорелівської громади виникла пожежа у житловому будинку. Поранених нема.

Після ворожих обстрілів увечері, 28 червня, у селі Мишково-Погорелове Мішково-Погорелівській громаді зайнявся склад та житловий будинок.

Вранці, 29 червня, обстрілів зазнали міста Очаків Очаківської громади. За попередньою інформацією, потерпілих немає.

Також вранці, 29 червня, після обстрілу села Шевченкового Шевченківської громади спалахнув порожній зерновий склад.

Нагадаємо, вранці 29 червня у Миколаєві пролунали потужні вибухи. Російські війська завдали удару – ракета влучила у житлову багатоповерхівку. Загинуло троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: