Ворог намагався блокувати Лисичанськ та зазнав значних втрат під Павлівкою – Генштаб

Читать на русском
У неділю, 26 червня, ЗСУ завдали ворогові значних втрат у районі населеного пункту Павлівка, тому після невдалого штурму окупанти відійшли.

У неділю, 26 червня, ЗСУ завдали ворогові значних втрат у районі населеного пункту Павлівка, тому після невдалого штурму окупанти відійшли.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Волинському та Поліському напрямках на території республіки Білорусь відзначається підготовка окремими підрозділами збройних сил рф диверсійно-розвідувальних груп для їхніх подальших дій на території України.

На Харківському напрямку окупанти обстрілювали з танків та артилерії різних калібрів райони населених пунктів Руські Тишки, Чепель, Чугуїв, Золочів, Мосьпанове. Нанесли авіаудари неподалік Яворського, Дементьєвки та Заїлівки. Штурмовими діями намагався покращити тактичне становище у районі населеного пункту Дементьєвка, успіху не мав.

У Генштабі підрахували втрати росіян за чотири місяці війниЗа добу 23 червня ЗСУ вдалося ліквідувати 100 окупантів - лише за 4 місяці повномасштабної війни знищено 34 530 російських військових.

На Слов'янському напрямку обстрілювали райони населених пунктів Нова Дмитрівка, Дібрівне, Вірнопілля, Велика Камишеваха, Долина та Рідне. Наші воїни успішно відбили ворожі штурми в районах Долини, Курульки та Мазанівки.

На Донецькому напрямку противник, за підтримки артилерії, намагається блокувати місто Лисичанськ із південного напрямку. Обстріляв цивільну та військову інфраструктуру в районах Лисичанська, Верхньокам'янки та Лоскутівки. Наніс авіаудар неподалік Вовчаярівки. Для підтримки наступальних дій ворог посилив угруповання артилерії.

На Бахмутському напрямку кремлівські найманці стріляли по українським позиціям з мінометів, ствольної та реактивної артилерії поблизу Миколаївки, Берестового, Покровського, Кодеми та Нью-Йорка.

Українські воїни завдали ворогові значних втрат у районі населеного пункту Павлівка. Після невдалого штурму окупанти відійшли.

На тимчасово захоплених територіях окупаційна влада продовжує проводити так звані «фільтраційні» заходи щодо місцевих мешканців. На блокпостах посилено контррозвідувальні заходи.

Нагадаємо, війська росії обстріляли сховище із зерном у Чернігівській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: