Окупанти зосередили сили на захопленні останньої фортеці Луганщини – Лисичанська

Читать на русском
Після захоплення Сєвєродонецька ворожа армія зосередила усі сили на захопленні останньої фортеці Луганщини – Лисичанська.
Сергій Гайдай

Після захоплення Сєвєродонецька ворожа армія зосередила усі сили на захопленні останньої фортеці Луганщини – Лисичанська.

Про це повідомляє голова Луганської області Сергій Гайдай.

Він зазначив, що Лисичанськ потерпає від авіаударів, росіяни закріпилися в Сєвєродонецьку, Сиротиному, Вороновому та Борівському.

«Руйнувань багато – Лисичанськ вже майже не впізнати. На землі лежить телевізійна вежа, серйозно пошкоджено автомобільний міст, є потрапляння снарядів в будинки, будівлю СБУ тощо. На території багатопрофільної лікарні знайдено тіло чоловіка без ознак життя. Він отримав чисельні мінно-вибухові травми», – йдеться в повідомленні очільника області.

Також відомо, що наостанок росіяни здійснили обстріл «Азоту» та полігону ДСНС в Сєвєродонецьку, відкрили вогонь по селищам Павлоград та Синецький, перевірили на міцність вже зруйновані та обстріляні мости на Лисичанськ. Також зазнали руйнувань Вовчоярівка, Лоскутівка, Верхньокам’янка і Золотарівка.

Нагадаємо, російські окупаційні війська повністю захопили Сєвєродонецьк Луганської області. Наразі виїхати з міста можна лише на територію, яка підконтрольна країні-агресору.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: