Військові рф втікають з фронту у відпустку «за сімейними обставинами» – СБУ

Читать на русском
Російські окупанти знайшли новий спосіб, як втекти з України – вони йдуть у відпустку нібито за сімейними обставинами та більше не їдуть на війну.

Російські окупанти знайшли новий спосіб, як втекти з України – вони йдуть у відпустку нібито за сімейними обставинами, пишуть заяви на звільнення та більше не повертаються на війну.

Про це стало відомо з розмови, яку перехопила СБУ.

Пиячать і влаштовують перестрілки: СБУ перехопила розмову окупанта із ХерсонщиниРосійський військовий у телефонній розмові розповів, що окупанти на Херсонщині пиячать, а потім стріляють та ріжуть одне одного.

«У нас усі з'ї#алися, залишилося 6 людей, уявляєш?..Ніхто не повертається, усі звільняються, усі змотуються», – розповідає дружині військовий рф, що воює на сході України.

Як зазначають у СБУ, така тенденція у лавах ворога спостерігається все частіше. Як і те, що вони дуже бояться атак українських бійців. І щоб приглушити страх, користуються перевіреним «лайфхаком» – пиячать.

«Я бухаю...Бо боюся. Тут усі бухають», – зізнається російський окупант.

Нагадаємо, за даними СБУ, «еліта» армії рф майже вся знищена в Україні.

Також із перехоплених розмов стало відомо, що окупанти на війні в Україні скаржаться на спеку, а також продають запчастини бойової техніки. Крім того, військові рф в Україні продовжують їсти собак через проблеми з логістикою в армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: