На Сумщині російські безпілотники скинули вибухівку, постраждали люди

Читать на русском
У Сумській області 20 червня російські війська скинули з безпілотників вибухівку, одна людина загинула, ще одна травмована.
Фото 24tv.ua

У Сумській області 20 червня російські війська скинули з безпілотників вибухівку, одна людина загинула, ще одна травмована.

Про це повідомляє голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Він зазначив, що опівдні два безпілотники скинули чотири вибухівки на територію Юнаківської громади. Були також три мінометні постріли. Один чоловік загинув, ще один отримав поранення.

«З 18 години почався обстріл Середино-Будської та Зноб-Новгородської громад. Ворог бив із ствольної та реактивної артилерії. Усього 28 прильотів. Жертв та руйнувань немає. Після 18:30 було 23 мінометні постріли зі сторони росії по Білопільській громаді. Жертв та руйнувань немає», – пише Живицький.

Також відомо, що після 19 години росіяни почали обстріл Великописарівської громади, зафіксували 32 мінометні постріли. Обійшлося без жертв.

«А з 19:30 знову був вогонь по Зноб-Новгородській громаді, 7 прильотів з міномета. Також без жертв та руйнувань», – додав голова ОВА.

Нагадаємо, контррозвідка СБУ викрила агента спецслужб росії, який проводив розвідувально-підривну діяльність у Сумській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: