На Харківщині снаряд вибухнув у водоймищі, де купалися діти

Читать на русском
В Ізюмському районі Харківської області у воді здетонував снаряд. У цей момент у водоймищі купалися діти.
ілюстративне фото

В Ізюмському районі Харківської області у воді здетонував снаряд. У цей момент у водоймищі купалися діти. Вони зазнали поранень.

Про це повідомили у Офісі Генерального прокурора.

Арестович не виключив нової загрози для Харкова з боку російських військМова йде не про спробу захопити місто, у російських окупантів не вистачить на це сил, а про нові обстріли міста з боку російської артилерії

«19 червня в Ізюмському районі Харківської області у водойму, де купалися двоє дітей 13 та 14 років, потрапив снаряд, який здетонував. Діти отримали осколкові поранення», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу голова Харківської ОДА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у місті та області.

«Протягом минулої доби у Харкові ворог бив по околицях міста та по Холодногірському району. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Росіяни продовжують тероризувати мирне населення - ранок у місті також почався із ударів», - написав він.

Ситуація в області також напружена: у Люботині війська рф завдали ракетного удару по навчальному закладу. Попередньо, постраждалих немає. У Богодухівському районі обстріляно село Баранівка, пошкоджено приватний будинок. Обстрілу зазнала і Мала Данилівка.

У Балаклії 2 людей поранено, в селі Іванівка, Ізюмського району – 3, у тому числі діти 13 та 14 років. Обстрілів зазнав Чугуєв – 1 постраждалий. У Первомайському, Лозовського району, поранено дитину 13 років. У Шевченковому, Куп'янського району, також 1 постраждалий.

У селі Циркуни, Харківського району, за словами голови ОВА, місцевий чоловік 74 років підірвався на російській міні. Він госпіталізований із пораненнями.

Нагадаємо, сьогодні вночі росія випустила по Харкову мінімум 7 ракет. Раніше повідомлялося, що росія вдарила по місту ракетою Іскандер із хибною мішенню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: