Від підрозділів майже нічого не залишилось, окупанти просяться додому – розвідка

Читать на русском
Окупанти розповідають, що від їхніх підрозділів майже нічого не залишилось, тому вони вимагають від своїх командирів повернути їх додому.
mind.ua

Окупанти розповідають, що від їхніх підрозділів майже нічого не залишилось, тому вони вимагають від своїх командирів повернути їх додому.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

«Справи взагалі сумні тут. Інженери, які приїхали – 6 людей, їх одразу тут в піхоту віддали. І вони сьогодні пішли розмовляти, всі у відмову. Вони готові сісти, перервати контракт. Від нас тут залишилось кілька людей, вони також всі завтра-післязавтра поїдуть. У військову поліцію, прокуратуру, вони всі звільняються», – говорить окупант.

Він розповідає, як у їхній підрозділ прийшов замполіт бригади і сказав, що вони всі підуть у піхоту.

«В ротах залишилось по 10-15 людей. Безвихідна ситуація»Головне управління розвідки МО України

«Просто вирішили всіх нас в піхоту. Немає людей. В ротах залишилось по 10-15 людей. Безвихідна ситуація. У них в штабі дані висять - укомплектованість нашої бригади 87%. Нас тут навіть 10% не набереться», – додає російський військовий.

Окупант також зазначає, що якщо до них приїдуть командири взводів, їм ні з ким буде працювати.

Нагадаємо, окупанти повідомляють, що ЗСУ постійно атакують їхні позиції на Херсонщині. У зв'язку з цим ворог підозрює у співпраці із українцями навіть людей похилого віку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: