Миколаївщина знову зазнала обстрілів рф, є поранені

Читать на русском
Російські окупанти знову обстріляли Миколаївську область. Під удари потрапили чотири громади, близько 20-ти постраждалих.

Російські окупанти знову обстріляли Миколаївську область. Під удари потрапили чотири громади, близько 20-ти постраждалих.

Про це повідомляється у зведенні Миколаївської ОДА за добу.

За добу війни рф втратила ще близько 250 військовихЗа останню добу найбільших втрат російська армія зазнала на Бахмутському та Сєверодонецькому напрямках. Загальні втрати рф досягли 32 тисяч 750 осіб.

Російські війська обстрілювали населені пункти Лепетиха та Березнегувате, Шевченкове Шевченківської громади та Лупарево Галицинівської громади.

Також обстрілу зазнала Прибужанівська громада Вознесенського району. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Як уточнила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, «минулої доби в Миколаївській області поранення отримали 19 людей». Дітей серед постраждалих, за її словами, немає.

Усіх постраждалих доставлено до медичних закладів, вони отримують необхідну допомогу.

«Загалом станом на сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 280 громадян, які постраждали від атак окупантів на Миколаївську область. Ще 68 постраждалих отримали допомогу амбулаторно», - написала Замазєєва у Telegram.

Нагадаємо, за минулу добу армія росії вкотре обстріляла Сумську область, а також населені пункти Харківщини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: