У Міноборони розповіли, куди звертатися, щоб знайти зниклу через війну людину

Читать на русском
В Міноборони розповіли, де та як можна дізнатись щодо тих, хто зник під час війни. Для цього існує спеціальна гаряча лінія.
9-channel.com

В Міноборони розповіли, де та як можна дізнатись щодо тих, хто зник під час війни. Для цього існує спеціальна «гаряча лінія».

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

Зазначають, що при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України працює Офіс уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

«Уповноважений координує колцентр з розшуку зниклих безвісти військовослужбовців і цивільних осіб. Він співпрацює з Національним Інформаційним Бюро при Мінреінтеграції, у питаннях інформації щодо зниклих безвісти», – йдеться в повідомленні.

Щоб повідомити про зниклу людину варто зателефонувати на «гарячу лінію» кол-центру 0 800 339 247 з понеділка по п’ятницю з 9:00-18:00. У суботу і неділю колцентр працює у віддаленому режимі. Інформація також приймається у вигляді повідомлень на номер: 095 896 0421 у Vіber чи Telegram.

Нагадаємо, за час роботи чат-бота «єВорог» українці надіслали правоохоронцям понад 940 заявок про колаборантів. Усі вони проходять перевірку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: