СБУ викрила київську фармкомпанію, яка фінансувала «ДНР»

Читать на русском
У Києві викрили фармкомпанію, яка створила мережу аптек на окупованій території Донецької області.
secur.ser.ukraine

У Києві викрили фармкомпанію, яка створила мережу аптек на окупованій території Донецької області.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

«Служба безпеки в ході контррозвідувальної операції у Києві заблокувала діяльність комерційної структури, яка перерахувала до «бюджету» так званої «ДНР» майже 8 млн грн», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що зароблені від їх діяльності кошти надходили до окупаційної адміністрації у вигляді сплати «податків». Водночас терористи використовували ці гроші для матеріально-технічного забезпечення угруповань, які беруть участь у повномасштабній агресії росії проти України.

До протиправної діяльності причетні двоє керівників київського підприємства, які володіли понад 50 аптеками у тимчасово окупованому Донецьку. Вони здійснили «перереєстрацію» торговельних точок, щоб вести незаконний бізнес.

У столичному офісі порушників виявили докази фінансово-господарської діяльності у так званій «ДНР». Організаторам схеми повідомлено про підозру.

Нагадаємо, Служба безпеки викрила схему розкрадання гуманітарної допомоги у Львівській області. Замість безкоштовної передачі на потреби ЗСУ зловмисники продавали товари військового призначення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: