Ракетний удар по Тернопільщині: у лікарні залишаються 10 людей

Читать на русском
Внаслідок обстрілу росією Чортківа на Тернопільщині у лікарні досі залишаються 10 постраждалих.

Внаслідок обстрілу Чорткова на Тернопільщині в лікарні досі 10 постраждалих. Пошкодження через обстріл отримали близько 40 житлових будинків.

Про це повідомив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш у своєму Telegram у понеділок, 13 червня.

Ракетна атака на Чернігівську область: рф завдала удару по ПрилукахРФ завдала ракетного удару по Чернігівській області. Прильоти трьох ракет зафіксували у місті Прилуки.

«У лікарні досі перебувають десять постраждалих, внаслідок ракетного обстрілу в Чорткові. Стан людей – середньої тяжкості», – зазначив голова ОВА.

За результатами огляду комісія виявила пошкодження віконних та дверних конструкцій у 37 житлових будинках Чорткова, зазначив Труш.

За його словами, від 371 власника житла надійшли звернення щодо пошкодження майна. Робочі групи щодо виявлення пошкоджень продовжують роботу.

Ракетні обстріли пошкодили і навчальні заклади у Чорткові – одну зі шкіл міста, дошкільний навчальний заклад та один із корпусів спортивної школи.

Нагадаємо, 11 червня російські окупанти завдали ракетного удару по місту Чортків у Тернопільській області. Постраждали понад 20 людей, серед них дитина. У місті тимчасово не було світла та газу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: