У Тернопільській області прогриміли вибухи, окупанти завдали чергового ракетного удару

Читать на русском
Місцевих жителів просять не залишати укриття, а також не викладати в соціальні мережі фото і відео наслідків ракетного удару російських окупантів
Ілюстративне фотоnovyny.live

Російські окупанти завдали ракетного удару по Тернопільській області. Під удар потрапило місто Чортків. Що саме атакували російські окупанти - поки що не повідомляється.

Про це написав мер Чортківа Володимир Шматько, також про це повідомив голова Тернопільської обласної Військової адміністрації Володимир Труш.

На цей момент невідомо, куди саме потрапили російські ракети. ОВВА і мерія Чортківа попросили місцевих жителів не залишати укриття, а також не викладати в соціальні мережі фото і відео наслідків ракетного удару російських окупантів.

Паралельно мер Тернополя Сергій Надал після вибухів у Чортківі повідомив, що військові зафіксували повторний запуск рашистських ракет з акваторії Чорного моря, тому укриття поки що залишати не можна.

Нагадаємо, 11 червня стало відомо, що Служба безпеки України знешкодила російську агентуру, яка планувала коригувати ракетні обстріли Дніпра.

Тим часом у росії виник дефіцит високоточних крилатих ракет, які країна-агресор використовує для обстрілів України, у зв'язку з цим, ворог почав використовувати радянські Х-22.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: