Верещук прокоментувала «вироки» іноземним бійцям ЗСУ на Донбасі

Читать на русском
В окупованому Донецьку фейковий суд виніс «вироки» трьом військовослужбовцям ЗСУ: Ейдену Асліну, Шону Піннеру і Саадуну Брахіму, які є іноземними громадянами.
facebook.com/vereshchuk.ukraine

Іноземних бійців Збройних сил України, які отримали так звані «вироки» до смертної кари в окупованому Донецьку, рано чи пізно обміняють.

Про це віце-прем'єр, міністр реінтеграції Ірина Верещук повідомляє у Telegram-каналі.

Як зазначила иіністр, в окупованому Донецьку фейковий суд виніс «вироки» трьом військовослужбовцям ЗСУ: Ейдену Асліну, Шону Піннеру і Саадуну Брахіму, які є іноземними громадянами.

Запрацювала гаряча лінія для родичів полонених, загиблих і зниклих безвісти бійців ЗСУВ Україні з 1 червня починає працювати гаряча лінія МВС для звернень родичів та близьких полонених та загиблих військових.

Згідно з її думкою, мета противника - тероризувати західну громадську думку, погрожуючи розстріляти трьох заручників.

«Я, звичайно, не знаю, що на думці у терористів. Однак щось мені підказує, що, врешті-решт, так чи інакше, рано чи пізно ці троє військовослужбовців будуть обміняні (або інакше потраплять додому)», - підкреслила Верещук і додала, що професійні терористи все одно діють раціонально.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська розглядають спосіб розмінування Маріуполя, випустивши полонених українців на мінні поля.

Раніше у Мін'юсті розповіли про утримання російських військовополонених.

Також нагадаємо, що Монастирський розповів, як Україна підтримує комунікацію з полоненими захисниками Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: