Окупанти зізнаються, що не сподіваються вирватися живими з України – розвідка

Читать на русском
Російські окупанти розуміють, що їх кинули на смерть в Україні. У розмовах з рідними вони розповідають, що не мріють повернутися живими.
Фото АА

Російські окупанти розуміють, що їх кинули на смерть в Україні. У розмовах з рідними вони розповідають, що не мріють повернутися живими.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

У перехопленій розмові окупант скаржиться матері на керівництво та розповідає, що вже змирився зі своєю долею та не сподівається вибратися з України живим.

«В бій відправляють. 20 людей. Там немає різниці – перший-другий. Ми туди поїдемо на смерть. Там стоїть батальйон, а нас 20 людей. Ми вже всі змирились: якщо туди поїдемо, то звідти не вийдемо», – каже окупант.

«Їм немає сенсу нас звідти виводити. Тому що вспливе, що вони тут робили»Головне управління розвідки

Він зазначає, що керівництво не буде «виводити» їх, оскільки тоді відкриється правда про звірства, які вчиняли окупанти в Україні.

«Тому що все спливе, що вони тут робили. Як вони тут робили, куди вони стріляли. Всіх давно продали вже. І дорогу продали. Я просто думаю зібратися і піти звідси. Просто тупо піти по лісах. В тайзі не знайдуть», – додає російський солдат.

Раніше повідомляли, що попри погрози про притягнення до кримінальної відповідальності, загороджувальні загони з так званих «кадировців» та посилений контроль з боку «особістів» та прикордонників, російські окупанти всіма можливими способами намагаються залишити територію України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: