Окупанти посилили охорону Північно-Кримського каналу

Читать на русском
Російські військові в Херсонській області побудували додаткові захисні конструкції, щоб посилити охорону Північно-Кримського каналу.
facebook.com

Російські військові в Херсонській області побудували додаткові захисні конструкції, щоб посилити охорону Північно-Кримського каналу.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«Ситуація на лінії зіткнення стабільно напружена, противник зміцнює рубежі оборони, підтягує резерви і намагається прикрити подачу води з Херсонської області до Криму», – йдеться в повідомленні.

Стало відомо, скільки людей з окупованого Херсону прийшли за російськими паспортамиПаспорт країни-агресора з усього тимчасово окупованого Херсона взяли лише 23 особи, серед них – колаборант та колишній мер міста.

Зазначають, що навколо Північно-Кримського каналу звели захисні залізобетонні конструкції та збільшили кількість контрольно-пропускних пунктів на під'їзних шляхах і мостах.

Зауважимо, що російські війська взяли Північно-Кримський канал під контроль і підірвали дамбу ще на початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, українські військові продовжують вести контрнаступ на Херсонщині у напрямках трьох селищ. При цьому, ЗСУ звільнили від окупантів Таврійське.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: