Харків знову обстріляли з РСЗВ та артилерії, є нові руйнування

Читать на русском
Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та область. Знову постраждав Шевченківський та Харківський райони міста.
newsroom.kh.ua

Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та область. Знову постраждав Шевченківський та Харківський райони міста. За добу на Харківщині двоє жертв та 15 поранених через обстріли рф.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у п'ятницю, 10 червня.

У Харкові 500 багатоповерхівок відновити буде неможливо – мерУ Харкові за час війни зруйновано 3,5 тис. будинків, із них 500 багатоповерхівок не підлягають відновленню.

«Минулої доби ворог знову тероризував населення Харкова та області обстрілами з артилерії та РСЗВ. Під удар потрапив Шевченківський район та Харківський, Чугуївський, Ізюмський та Богодухівський райони області. Пошкоджено будинки, склади, об'єкти інфраструктури. Горіли хвойні ліси та лісосмуги. Протягом доби 2 цивільні загинули, 15 поранені», - написав він.

В ОДА уточнили дані щодо постраждалих в області: у смт Печеніги госпіталізували 6 людей, 1 загиблий. У смт Мала Данилівка – 2. У Золочові 5 госпіталізованих, 1 загиблий. У Вишневому 1 госпіталізовано. У с. Грушеваха госпіталізовано 12-річного хлопчика.

При цьому поступу ворога на лінії зіткнення не було. На Харківському напрямку окупанти зосередились на обороні, додав Синєгубов.

Нагадаємо, раніше у Харкові російські окупанти зруйнували супермаркет та школу. У ніч на 9 червня було завдано ракетного удару на виїзді з Харкова – троє людей загинуло, 5 поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: