Вночі Сили оборони півдня знищили 20 окупантів, гаубицю та БТРи

Читать на русском
Українські військовослужбовці продовжують завдавати втрат російським окупаційним військам у Херсонський і Запорізькій областях.
Ілюстративне фото

Сили оборони півдня України вночі 10 червня ліквідували 20 військовослужбовців збройних сил російської федерації, гаубицю «Мста-Б» та три бронетранспортери.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Протягом ночі нашими підрозділами в ході бойових дій знищено 20 рашистів, гаубицю «Мста-Б» та три бронетранспортери», – наголошує командування.

За їхніми даними, на лінії зіткнення у Херсонський області противник продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі, укріплює позиції, підтягує озброєння і мінує територію. В окупованих населених пунктах багато замінованих полів, доріг, мостів.

На Миколаївщині тривали обстріли Березнегуватської громади. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється. Широківська та Інгульська громади зазнали обстрілів переважно по сільськогосподарським угіддям поза населеними пунктами.

Нагадаємо, за добу 9 червня українська армія знищила 33 окупанти, склади боєприпасів та техніку. Раніше у Херсонській обласній військовій адміністрації повідомили, що окупанти хочуть повернути втрачені позиції у регіоні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: