Доба на Херсонщині: ЗСУ знищили 33 окупанти, склади боєприпасів та техніку

Читать на русском
Українські військовослужбовці завдали кілька авіаударів і ракетно-артилерійських обстрілів по позиціям російських військ на півдні України.

Збройні сили України завдали авіаційних ударів та ракетно-артилерійських обстрілів по позиціях окупаційних військ російської федерації в Херсонській області. Внаслідок цього було ліквідовано щонайменше 33 окупанта, 5 складів та інше.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Нашою авіацією нанесено серію ударів по опорному пункту, місцям скупчення техніки та особового складу, по налаштованій понтонній переправі та польовим складам противника в п'ятьох різних населених пунктах Херсонщини. За результатами авіаударів та виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань знищено 33 рашисти, реактивну систему залпового вогню «Град», кілька одиниць броньованої техніки, 3 склади боєприпасів та 2 пально-мастильних матеріалів. Решта ворожих втрат уточнюється», – інформує командування.

Також, за їхніми даними, корабельне угруповання чорноморського флоту тримає напоготові до здійснення ракетних ударів чотири надводних корабля та один підводний човен, разом з ними на чергуванні один великий десантний корабель.

«А значить, загроза ракетних атак залишається, вірогідність морської десантної операції – вочевидь поставлена на паузу», – підкреслили в командуванні.

Нагадаємо, війська рф кожного дня обстрілюють Миколаївщину, напередодні повідомлялося про поранених.

Мер Миколаєва оприлюднив наслідки обстрілу міста російськими військами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: