ЗСУ майже повністю розбили одну з мотострілецьких бригад росіян

Читать на русском
З 1800 російських військових 15-ї мотострілецької бригади під час боїв в Україні 800 загинуло та 400 було поранено.

Збройні сили України майже повністю знищили 15-ту мотострілецьку бригаду другої загальновійськової армії Центрального військового округу рф. З 1800 військових бригади 800 убито, 400 – поранено.

Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України.

На Луганщині ліквідували ще одного генерала росіїЯк пишуть проросійські пабліки, генерала ліквідували у районі Лисичанська Луганської області.

«За наявною інформацією, у бойових діях на території України особовий склад 15-ї окремої мотострілецької бригади 2-ї загальновійськової армії Центрального військового округу зазнав суттєвих втрат. Орієнтовно 800 загиблими та близько 400 пораненими. Всього участь у бойових діях на території України брали приблизно 1800 військовослужбовців з числа бригади», – розповіли у Генштабі.

Нагадаємо, загальні втрати російської армії в Україні досягли 31 тисячі 500 військовослужбовців.

За словами радника керівника ОПУ Михайла Подоляка, російські окупанти втратили на війні з Україною набагато більше, ніж декларують офіційно. Втрати росії вбитими та пораненими за сто днів війни можуть доходити до 80 тисяч одиниць особового складу.

На фоні цього, як стверджують у розвідці, окупанти масово намагаються уникнути прямих бойових зіткнень із українськими силами оборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: