Ранковий обстріл Миколаєва: повідомляється про поранених та загиблого

Читать на русском
Внаслідок обстрілів Миколаєва російськими військовими є поранені та загиблий. Окупанти били по житлових будинках.

Внаслідок ранкових обстрілів Миколаєва російськими військовими є поранені та загиблий. Окупанти били по житлових будинках.

Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва у Telegram у понеділок, 6 червня.

Мер Миколаєва розповів, чи можна вже повертатися до містаСитуація в Миколаєві залишається контрольованою, але й досі небезпечна через постійні обстріли, тому до міста повертатися поки що зарано.

«З самого ранку окупанти знову хаотично обстрілювали Миколаїв. Били по житлових будинках у різних районах міста, де немає жодних військових об'єктів. На жаль, за попередньою інформацією, є постраждалі громадянські та загиблий», - написала вона.

Нагадаємо, мер Миколаєва Олександр Сенкевич сьогодні зранку заявив про вибухи у місті. Перед цим увімкнувся сигнал повітряної тривоги.

Нагадаємо, 5 червня російські окупанти обстріляли Миколаїв та Миколаївщину, внаслідок чого було поранено 29 людей, є загиблі. Раніше 4 червня війська росії також обстрілювали один з районів Миколаєва. В результаті снаряд влучив у житловий будинок Корабельного району, троє загинули, а ще четверо зазнали поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: