СБУ отримала доступ до пропагандистських методичок спецслужб росії

Читать на русском
Служба безпеки України отримала доступ до пропагандистських методичок російських спецслужб про правильне висвітлення спецоперації в Україні.
lexinform.com.ua

Служба безпеки України отримала доступ до пропагандистських методичок російських спецслужб про «правильне висвітлення спецоперації» в Україні.

Про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

Співробітники 5-го відділу фсб рф визнають у своїх документах, що населення росії досі не розуміє, чому війна була єдиним можливим способом «вирішення цілей рф», тож намагаються знайти нові аргументи, щоб пояснити це, і виправдати злочини російських військових.

«Щоб змінити ситуацію, на думку російських спецслужб, треба створювати більше роликів про «гєроєв-асвабадітєлєй», порятунок тварин, возз’єднання розлучених сімей. Натомість весь світ зрозумів, що російська армія – це ґвалтівники, мародери та воєнні злочинці», – наголошують СБУ.

Також фсб росії вимагає відключити на захоплених територіях трансляцію всіх українських телеканалів і транслювати російські програми з тезою: «Ми воюємо за вас, щоб потім вам передати ці території».

«Також окупанти на українських територіях планують «в умовах заборони російського телерадіомовлення запустити проєкти нових медіа і реальні сітки агітаторів», – додають у дописі.

Нагадаємо, СБУ викрила організацію фінансування російської агентури в Київській області. Угруповання налагодило механізм переправлення грошей через підсанкційні платіжні системи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: