Сумська та Чернігівська області знову потрапили під обстріл рф

Читать на русском
Сумську та Чернігівську область вкотре обстріляли з території росії. Цього разу обійшлося без жертв.
facebook.com/kommander.nord

Сумську та Чернігівську області вкотре обстріляли з території росії. Цього разу обійшлося без жертв.

Про обстріл Сумщини повідомив голова ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

100 днів війни: у Генштабі розповіли про ситуацію на фронтіВже 100 днів Україна чинить опір повномасштабному вторгненню росії. Армія окупантів продовжує обстріли на Донецькому напрямку, штурмувала населені пункти на Слов'янському, Лиманському, Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямку.

«Сумщина. 2 червня після 17 години росіяни зі своєї території почали вести вогонь з мінометів по території Миропільської громади, Сумський район. Близько 20 прильотів. Жертв та руйнувань немає», - йдеться у повідомленні.

У той же час Чернігівську область знову обстріляли з мінометів та артилерії з території Росії, зафіксовано понад 40 «приходів».

Про це повідомили в оперативному командуванні Північ у Facebook.

«Сьогодні вранці окупанти з території росії обстріляли прикордоння Чернігівської області з артилерії та мінометів, «відзначивши» 100-й день від початку їхнього повномасштабного наступу на Україну. Так, з 04:42 до 05:15 спостерігачі зафіксували на напрямку Кам'янська Слобода понад 40 вибухів (приходи) з артилерії калібру 152 мм та міномета калібру 120 мм», - сказано в повідомленні.

Як зазначено, втрат серед особового складу та техніки немає. Інформації про загиблих та поранених серед місцевого населення немає.

Нагадаємо, в ніч на 2 червня війська росії завдали ракетних ударів по території Краснопільської громади в Сумській області. Постраждали не менше трьох людей.

Напередодні війська рф знову обстріляли прикордонну частину Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: