Війська рф знову обстріляли прикордонну частину Чернігівської області

Читать на русском
Російські окупаційні війська вчергове обстріляли прикордонний населений пункт у Чернігівщині з мінометів.

Окупаційні війська російської федерації продовжують обстрілювати прикордонні регіони в Україні. Вдень зафіксовано щонайменше 22 вибухи в районі населеного пункту Михальчина Слобода Новгород-Сіверського району Чернігівської області.

Про це повідомляє оперативне командування «Північ».

«Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Чернігівської області з території рф. З 11:45 до 12:15 спостерігачі зафіксували 12 вибухів у Михальчиній Слободі. Попередньо, з міномету калібру 120 мм. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила», – інформує командування.

Як стверджують в ОК «Північ», вже за годину з 13:30 до 13:45 зафіксовано ще 10 вибухів в районі н.п. Михальчина Слобода. Обстріли проводилися знову з 120-мм міномету. Інформації про втрати або пошкодження не надходила.

Нагадаємо, 29 травня російські війська обстріляли прикордонні території Чернігівської та Сумської областей.

Раніше 28 травня російська авіація здійснила 6 пусків некерованими ракетами прикордонними територіями сумської області. Ракети потрапили за межі населених пунктів. Також російські війська здійснили мінометний обстріл Сумщини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: