РФ знову обстріляла прикордонні райони Чернігівщини

Читать на русском
Російські військові не припиняють обстрілювати прикордонні райони Чернігівської області з території рф.
ілюстративне фото

Російські військові не припиняють обстрілювати прикордонні райони Чернігівської області з території рф. Вночі під вогонь потрапили села Грем'яч та Нововасилівка.

Про це повідомляє оперативне командування «Північ» у Facebook.

Плюс 150 окупантів за добу: у Генштабі розповіли про втрати росіянОкупанти за останню добу втратили близько 150 військових, найбільше на Бахмутському напрямку. Загальні втрати сягнули 29 тисяч 200 військових.

«Близько 23:40-23:50 спостерігачами зафіксовано 6 приходів з території російської федерації у напрямку населеного пункту Грем'яч. Обстріл вівся попередньо з міномету 120 калібру», - йдеться в повідомленні.

Крім того, близько півночі зафіксували ще три «приходи». Імовірно, війська рф застосували міномети калібру 120-мм, вони вели обстріли в район міста Нововасилівка.

У відомстві зазначають, що втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Нагадаємо, в ніч проти 23 травня окупанти знову обстріляли Сумську область. Також армія рф вдарила снарядом по одному з районів Харкова, є постраждалий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: