Українські війська знищили два швидкісних десантних катери в Дніпро-Бузькому лимані

Читать на русском
Російські окупаційні війська приховали в Дніпро-Бузькому лимані два швидкісні десантні катери, але українська армія їх знищила.

Ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України ліквідували 21 особу окупаційних військ російської федерації, знищили техніку, а також два швидкісні десантні катери, які окупанти приховали в Дніпро-Бузькому лимані.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Наші ракетно-артилерійські підрозділи за добу позбавили противника 21 рашисти, 1 зенітної та 1 самохідної артилерійської установки, 4 танків Т-72, 4 одиниць броньованої та 3 автомобільної техніки, 3 БПЛА, 3 польових пунктів боєприпасів, а також 2 швидкісних десантних катерів, що були приховані рашистами в Дніпро-Бузькому лимані в готовності до відпрацювання диверсійної-розвідувальних дій. Не сталося», – інформує командування.

Як стверджують в ОК «Південь», у Чорному морі кількість кораблів, що погрожують ракетними ударами зросла до 3, десантних – не спостерігається. Водночас окупанти відтягнули два підбитих катери типу «Раптор» від Зміїного до пункту базування в Севастополі із залишками надії їх реанімувати.

Нагадаємо, 7 травня українська армія знищила одразу три катери поблизу острова Зміїний.

Раніше 2 травня силами Збройних сил України біля захопленого острова Зміїний були знищені два російські катери.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: