У рф поховали водолаза і командира десантного катеру, знищеного поблизу Зміїного

Читать на русском

У російській федерації поховали двох членів екіпажу десантного катеру, який був знищений українськими військовослужбовцями у Чорному морі.

У російській федерації поховали водолаза і командира десантного катеру, який Збройні сили України знищили поблизу острову Зміїний.

Відповідну інформацію оприлюднили в адміністрації республіки Дагестан, російській соціальній мережі Вконтакте і ЗМІ.

«Командир десантного катера у званні старшого мічмана на посаді майора Заур Омаров загинув під час виконання бойового спеціального завдання на острові Зміїний у складі десантної штурмової групи», – зазначається на сайті Дагестану.

Також у Вконтакте повідомили про поховання бойового плавця, розвідника-водолаза спецназу, старшину другої статті Олексія Фьодорова.

«При виконанні військового обов'язку 7 травня на острові Зміїний, героїчно загинув старшина другої статті Фьодоров Олексій Миколайович, бойовий плавець, розвідник – водолаз СпН. Учасник операції в Сирії ветеран бойових дій. Закінчив медичні курси за кордоном. Олексій перебував у патрульному катері проекту «Раптор» із бойовими товаришами», – пишуть у ВК.

Російському ЗМІ «Фонтанка» брат Фьодорова розповів, що 7 травня група російських військових була на патрульному катері в Чорному морі біля острова Зміїний. У її складі був 24-річний старшина другої статті Олексій Федоров, який виконував функції медика. «Ракета влучила в катер, підійшов другий, його теж підбили. На рятувальних плотах їх розкидало морем», – сказав родич окупанта.

Крім того, раніше в окупованому Криму повідомляли про поховання трьох розвідників з Севастополя, які нібито загинули на Зміїному.

Нагадаємо, 7 травня українська армія знищила одразу три катери поблизу острова Зміїний.

Раніше 2 травня силами Збройних сил України біля захопленого острова Зміїний були знищені два російські катери.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: