Російська авіація завдала ракетного удару по Сумщині – Міноборони

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли територій Сумщини поблизу державного кордону зі своїх літаків.
Олександр Мотузяник

Повітряно-космічні сили збройних сил російської федерації завдали ракетного удару по Білопіллю, Сумської області. Противник використав два літаки Су-35.

Про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

«Агресор завдав авіаційного ракетного удару парою літаків Су-35 по території України. В районі Білопілля, Сумська область близько 8 кілометрів від державного кордону», – наголосив Мотузяник.

За його словами, також російські війська здійснили обстріли з артилерії по населеному пункту Середина-Буда Шосткінського району Сумщини. Він розташований на відстані близько 2 км від державного кордону.

Речник Міноборони не виключає посилення інтенсивності обстрілів на цьому напрямку українських позицій, а також об'єктів інфраструктури. Крім того, не виключається рейдові та диверсійні дії з боку підрозділів зс росії.

Нагадаємо, 29 травня близько 07:35 спостерігачі зафіксували близько 20 вибухів з території росії на напрямку Бояро-Лежачов Сумської області.

Раніше 28 травня російська авіація здійснила 6 пусків некерованими ракетами прикордонними територіями сумської області. Ракети прилетіли за межі населених пунктів. Також російські війська здійснили мінометний обстріл Сумщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: