Російська авіація вночі завдала ракетного удару по Сумщині

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати прикордонний український регіон з ракет та різної артилерії.

Повітряно-космічні сили російської федерації опівночі здійснили два пуски ракет по території Есманської громади Сумської області. Також з артилерії обстріляли Білопільську і Великописарівську громади.

Про це повідомив начальник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

«Близько опівночі ворог з літака, який не перетинав кордон України, здійснив два пуски ракет по території Есманської громади. Майже одночасно із цим розпочався артобстріл Білопільської громади із самохідної артилерійської установки», – розповів Живицький.

Також, за його словами, майже о 3 ночі з території росії обстріляли Великописарівську громаду. Було здійснено близько 10 ударів артилерії. В усіх випадках обійшлося без людських жертв, інформація про руйнування уточнюється.

Нагадаємо, 29 травня близько 07:35 спостерігачі зафіксували близько 20 вибухів з території росії на напрямку Бояро-Лежачов Сумської області.

Раніше 28 травня російська авіація здійснила 6 пусків некерованими ракетами прикордонними територіями сумської області. Ракети прилетіли за межі населених пунктів. Також російські війська здійснили мінометний обстріл Сумщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: