На Львівщині під час повітряної тривоги пролунали вибухи, завдано ракетного удару (оновлено) (доповнено)

Читать на русском
На території Стрийського району Львівщини прозвучали вибухи. Це відбулося під час повітряної тривоги в області.
Ілюстративне фото

Увечері 1 червня під час повітряної тривоги у Стрийському районі Львівській області пролунали вибухи.

Про це повідомляє голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Як зазначається, про звуки вибухів на Львівщині повідомили близько 22:30.

«На Львівщині дійсно пролунали вибухи. У Стрийському районі. Залишайтеся в укриттях. Щойно можна буде, повідомлю більше», - написав він.

Зазначимо, що наразі повітряна тривога оголошена у багатьох областях України. Telegram-канали повідомляють, що очевидці у деяких областях бачили проліт ракет.

Згодом Козицький повідомив, що ракетний удар завдали по транспортній інфраструктурі. Військова адміністрація має дані про щонайменше двох поранених осіб. Наразі інформації про загиблих немає.

Пізніше голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін повідомив подробиці ракетного удару по залізничній інфраструктурі на Львівській залізниці.

«99-й день війни. Російські війська вчергове вдарили по залізничній інфраструктурі на Львівській залізниці. Ступінь пошкодження інфраструктури виясняємо. Постраждалих серед залізничників немає. Затримуються три пасажирські поїзди. Вони знаходяться в безпечних місцях, пасажирам нічого не загрожує. І на всякий випадок уточнюю: інформація про удар по Бескидському тунелю не відповідає дійсності», - йдеться у повідомленні Камішина.

Нагадаємо, що через російський обстріл район Миколаєва залишився без світла.

Сьогодні на Харківщині через обстріли загинули ще 4 особи, зокрема підліток.

Раніше ми повідомляли, що коригувальника ракетних ударів по Львову затримали правоохоронці. Йому повідомили про підозру у держзраді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: