Російські війська зруйнували велобазу у Лимані Донецької області

Читать на русском
Російські окупаційні війська обстріляли величезну сучасну велосипедну базу у Донецькій області. Такий комплекс був єдиним у своєму роді.

Окупаційні війська російської федерації обстріляли величезну велосипедну базу зі спеціалізованою трасою BMX у Лимані, Донецької області.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Росіяни зруйнували сучасну велобазу у Лимані. Велокомплекс зі спеціалізованою трасою BMX був єдиним у своєму роді на всю Україну. Ми його будували більше року в рамках президентської програми Велике будівництво і відкрили торік у вересні. Тепер цей комплекс став ще однією «військовою ціллю» російської армії. Зруйновано адміністративну будівлю, значних пошкоджень зазнали унікальні стартова рампа та траса BMX з трамплінами та віражами», – написав він.

За словами Кириленка, внаслідок російських обстрілів у п'ятиповерховому гуртожитку вибито вікна та частково пошкоджено дах. Як він повідомив, на 2022 рік там планували провести тут щонайменше два всеукраїнських турніри та один міжнародний.

«Ці плани знищила російська федерація. Ми неодмінно все відновимо і ще проведемо в цьому комплексі не один турнір. А росія за все заплатить. І поплатиться», – наголосив голова Донецької ОВА.

Як відомо, з 27 травня Слов'янська ТЕС у Донецькій області призупинила роботу через постійні обстріли.

Нагадаємо, у травні вся Луганська область залишилася без світла через обстріл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: