На пунктах пропуску через кордон у Львівській області утворилися черги

Читать на русском
На пунктах пропуску через держкордон у Львівській області 29 травня утворилися черги на в'їзд та виїзд.
ілюстративне фото

На пунктах пропусків через державний кордон у Львівській області станом на ранок неділі утворилися черги з машин, які намагаються виїхати з України, так і в'їхати на її територію.

Про це повідомив голова Львівської ОВ Максим Козицький у Telegram.

Де краще – за кордоном чи вдома: українські біженці дали оцінку різним сферам життяУкраїнські біженці, перебуваючи за кордоном, найбільше оцінили український графік роботи магазинів, діджиталізацію послуг та співвідношення ціни та якості у сфері краси. Докладніше – на інфографіках.

«На пунктах пропуску є черги із транспортних засобів: «Угринів» – автобуси на виїзд; «Рава-Руська» – вантажівки в обох напрямках; Краковець – легкові автомобілі на в'їзд, вантажівки та автобуси по обидва боки кордону; «Шегині» – легкові автомобілі та автобуси на в'їзд, вантажівки в обох напрямках; «Смільниця» - легкові автомобілі на в'їзд», - написав Козицький.

Він уточнив, що протягом минулої доби через західний кордон з України виїхали 40 тисяч людей (з них 19 тисяч виїхали через держкордон у Львівській області), у свою чергу повернулася із закордону – 41 тисяча українців.

Нагадаємо, в Україні деяким військовозобов'язаним чоловікам дозволили виїзд за кордон.

Також повідомлялося, що Білорусь розпочала навчання біля українського кордону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: