«Імпортозаміщення» зазнає фіаско: захоплена військова техніка рф оснащена мікрочіпами США

Читать на русском
Українська розвідка отримала докази застосування росією у виробництві озброєння та військової техніки американської мікроелектроніки.
t.me/DIUkraine/552

Українська розвідка отримала докази застосування росією у виробництві озброєння та військової техніки американської мікроелектроніки.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Головного управляння розвідки.

В озброєнні та військовій техніці рф використовується мікроелектроніка, вироблена в США. Розвідка зауважує, що це є черговим доказом неефективності російського «імпортозаміщення». Мікросхеми іноземного виробництва українські розвідники знайшли в російських комплексах ППО «Панцир», ударних гелікоптерах Ка-52 «Алігатор» та крилатих ракетах Х-101.

«Іноземні електронні компоненти у захопленій ворожій техніці, ще раз доводять «ефективність» російського «імпортозаміщення» та підкреслюють повну залежність країни-агресора від західних технологій», – зазначають в повідомленні.

Нагадаємо, логістична схема росії виявилась неспроможною забезпечити потреби значної кількості військ на відстані понад 100 кілометрів від власного кордону. Щоб уникнути відповідальності за втрату техніки, командири частин матеріально-технічного забезпечення окупаційних військ забороняють водіям здійснювати евакуацію поранених та підвозити продукти і пальне до передових підрозділів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: