Кім оцінив можливість раптового штурму Миколаєва: «Бачимо їх наскрізь»

Читать на русском
Згідно з його думкою, якщо ж взяття Миколаєва стане принциповим питанням, то це займе у окупантів багато часу - щонайменше 1-2 місяці.
Укрінформ

Наразі раптовий штурм та прорив російських окупантів до Миколаєва неможливий. Окупанти до цього не готові - ні в моральному, ні в технічному планах.

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив у «Рандеву з Яніною Соколовою».

«Ми бачимо їх наскрізь - через весь Херсон. Те, що зараз їде там - колона танків Т-62. Це навіть не Т-72, а те, що вони викопали десь зі складів», - поділився Кім.

Згідно з його думкою, якщо ж взяття Миколаєва стане принциповим питанням, то це займе у окупантів багато часу - щонайменше 1-2 місяці.

Зокрема, за словами очільника регіону, щоб просунутися, їм потрібно підготуватися, створити ударну групу, підійти до міста, зайняти околиці. Цю підготовку не можливо буде провести без того, щоб її не помітили українські військові.

«Ми будемо це бачити. Не буде так, що ми прокинулися вранці, а у нас танк в Миколаєві. Це неможливо», - переконує Кім.

Нагадаємо, що сьогодні вранці російські окупанти обстріляли житлові квартали Миколаєва. За попередніми даними є постраждалі.

Також у Миколаєві внаслідок обстрілу окупантами житлових кварталів вранці суботи, 28 травня, загинула жінка-двірник, семеро людей зазнали поранень, двоє з них перебувають у важкому стані.

Раніше окупанти намагалися наступати на Миколаїв, але отримали відсіч та понесли втрати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: