Жителі Луганщини знову залишились без газу

Читать на русском
На Луганщині знову повністю припинилося централізоване газопостачання. Це сталося після чергового обстрілу.
фото УНІАН

На Луганщині повністю припинилося централізоване газопостачання. Це сталося після обстрілу в районі останньої газорозподільної станції, що вціліла.

Про це повідомив голова військової обласної адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

Все гірше й гірше: Гайдай прокоментував ситуацію в Луганській областіСтратегічно важлива траса Лисичанськ-Бахмут, якою здійснюються евакуація мирного населення та постачання українських військ, зараз повністю прострілюється рашистами

«Станом на вчора на Луганщині з газом залишалися 36 тисяч абонентів у трьох населених пунктах, а залишків блакитного палива в магістральних трубах вистачило б на півтора місяці. Тепер газ відсутній усюди. Через обстріл у районі останньої вцілілої газорозподільної станції на акубаротравмі зазнав працівник, який здійснював регулювання автоматики. Через ці обстріли з боку російської армії припинила роботу і зазначена ГРС, що призвело до відсутності подачі централізованого газопостачання у зазначених населених пунктах», – написав він.

Глава ОВА зазначив, що область, як і раніше, залишається повністю знеструмленою. На Луганщині також немає централізованого водопостачання: воду для потреб населення розвозять рятувальники.

Нагадаємо, цього тижня одразу дві області – Донецька та Луганська – опинилися без газу через пошкодження газопроводу.

У Слов'янську також є проблема нестачі хліба через перебої з газопостачанням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: