Арестович повідомив, чи постраждали поставки західної зброї через обстріли рф

Читать на русском
Незважаючи на гучні заяви російських пропагандистів, жодна партія західної зброї була пошкоджена обстрілами армії рф.
stopcor.org

Незважаючи на гучні заяви російських пропагандистів, жодну партію західної зброї не було пошкоджено внаслідок обстрілів залізничної інфраструктури України.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю українській журналістці Олені Курбановій.

Одна з областей вже отримала частину зброї за ленд-лізомВ рамках програми військової допомоги ленд-ліз до Запорізької області вже надійшло нове озброєння.

За його словами, пошкоджень не отримала жодна з партій зброї, що прибула. А всі пропагандистські заяви російської влади про те, як вони «вміло» знищують західні поставки – не відповідають дійсності.

«Росіяни розповідають багато казок, що вони нібито знищили зброю під час транспортування. Але це брехня суцільна. Було кілька «приходів» на склади, де було складовано цю зброю. Але під час транспортування – ні. Там є досить досконала система. При тому, що росіяни полюють на цю зброю», - сказав він.

Арестович також розповів, що якщо не потрібно вчити користуватися наших військових тією чи іншою зброєю, то вона одразу потрапляє до конкретних підрозділів. В іншому випадку — спочатку на полігон.

⚡️Олексій Арестович | Окупанти вбили в Десні 87 наших хлопців | Що буде з захисниками "Азовсталі"?Курбанова LIVE

Нагадаємо, 9 травня президент США Джо Байден підписав закон щодо надання програми ленд-лізу для України.

21 травня Байден підписав закон про надання Україні 40 млрд доларів, які будуть направлені на військову та гуманітарну підтримку країни.

А 22 травня на зустрічі на німецькій авіабазі Рамштайн близько 20 країн оголосили про нову військову допомогу для України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: