Зеленський та Залужний увійшли до 100 найвпливовіших людей світу за версією Time

Читать на русском
Журнал Time опублікував рейтинг найвпливовіших людей світу. До нього увійшли Зеленський та Залужний.
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський увійшов до 100 найвпливовіших людей світу за версією журналу Time.

Відповідний перелік розміщено на сайті журналу. Увесь список зі ста людей розподілений за шістьма категоріями. Український президент опинився у категорії «Лідери».

«Коли Володимир Путін розпочав свою жорстоку війну проти України, і українцям потрібен був їхній лідер, слова Володимира Зеленського лунали світом: «Президент на місці».

У президенті Зеленському народ України має лідера, гідного їхньої хоробрості та стійкості, оскільки громадяни по всій країні — власники магазинів і солдати, кравці та водії вантажівок — борються за свої домівки та свою свободу. Кожного разу, коли ми говоримо, я чую в голосі президента Зеленського невблаганну рішучість людини, яка глибоко вірить у свій обов’язок перед своїм народом і щодня виконує урочистий обов’язок вести свою націю у цю темну й важку годину», - написав президент США Джо Байден.

Всесвітній економічний форум у Давосі: головне з виступу ЗеленськогоВолодимир Зеленський виступив на економічному форумі у Давосі. Він закликав світ запровадити максимальні санкції проти росії, допомогти Україні у відновленні та реагувати на проблеми превентивно.

До топ-100 найвпливовіших людейтакож потрапив і головнокомандувач Збройними Силами Валерій Залужний.

«З попелу Другої світової війни світова спільнота об’єдналася з метою запобігти черговій глобальній війні. Був створений набір міжнародних правил і норм, щоб принести користь усім націям і підтримувати мир. За 77 років не було порівнянного глобального конфлікту.

Але неспровоковане, аморальне та неетичне вторгнення росії в Україну поставило ці правила під інтенсивний стрес. У розпал цього хаосу Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний виявився військовим розумом, необхідним його країні. Його керівництво дало змогу українським збройним силам швидко адаптуватися до ініціативи на полі бою проти росіян», - написав голова Обʼєднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі.

Також у категорії «Новатори» опинилась головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва.

Нагадаємо, минулого тижня Володимир Зеленський посів перше місце в опитуванні TIME100 2022 року, в якому люди вибирають найвпливовіших людей року за версією журналу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: