Росіяни знову обстріляли прикордонні населені пункти Чернігівської та Сумської областей

Читать на русском
Війська росії обстріляли з артилерії та мінометів населені пункти Янжулівка та Прогрес, Чернігівської та Сумської областей.

Війська росії обстріляли з артилерії та мінометів населені пункти Янжулівка та Прогрес, Чернігівської та Сумської областей.

На кордоні росіяни ведуть розвідку та поповнюють свої позиції боєприпасами, йдеться у зведенні Генштабу.

Як повідомив голова Сумської ОВ Дмитро Живицький, зі своєї території росіяни двічі відкрили вогонь з мінометів та артилерії на території Шосткинського району.

«Зустріли ми вогонь як належить. На жаль, постраждала природа біля Середино-Буди», – написав Живицький.

Закопатися у вату. Колонка Леоніда ШвецяЗа три місяці війни у росії не трапилося жодних змін. Тобто плани вторгнення коригувалися, на цвинтарях з'явилося багато свіжих могил, але країна, як і раніше, живе так, ніби нічого не сталося.

За даними Генштабу, ворог продовжує обладнання додаткових вогневих позицій та захисних споруд у прикордонних районах Брянської та Курської областей.

Противник проводив повітряну розвідку із застосуванням БПЛА з метою виявлення підрозділів наших військ, позицій артилерії та маршрутів висування.

За наявною інформацією, підрозділи збройних сил російської федерації, дислокованих у прикордонних районах Курської області, здійснюють поповнення запасів матеріально-технічних засобів та боєприпасів.

Ворог вів активні наступальні дії на Сєвєродонецькому напрямі. Війська Росії намагалися штурмувати район населеного пункту Нижнє, але їм цього не вдалося зробити.

Також російські військові намагалися наступати на напрямі Бахмута. Там бойові дії велися біля населеного пункту Катеринівка. Окупанти не змогли досягти своєї головної мети – покращити тактичне становище у цьому районі.

При цьому наступальні дії також відбувалися на Авдіївському напрямі. У районі пункту Новоселівка ворожі солдати було розбито нашими військовими.

На Курахівському напрямі також відбувався наступ у районі населеного пункту Перемога. Загарбники вкотре провалили спробу штурму.

Раніше у поліції розповіли, скільки вбитих мирних мешканців виявили на Київщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: