У прикордонних районах трьох областей посилили обмеження: що заборонено

Читать на русском
Посилено обмеження в межах прикордонних районів Київської, Житомирської та Рівненської областей.

До закінчення військового стану посилено обмеження в межах прикордонних районів Київської, Житомирської та Рівненської областей.

Про це повідомляє Рівненська ОДА.

На Львівщині дозволили відвідувати ліси, але з певними обмеженнямиНа Львівщині дозволили відвідувати ліси з певними обмеженнями – так, ходити туди можна лише пішки, а заїзд транспортом забороняється.

«Заборонено будь-які пересування цивільних осіб у смузі місцевості, яка безпосередньо прилягає до державного кордону, шириною 1000 метрів, крім території населених пунктів, які безпосередньо прилягають до державного кордону», - йдеться у повідомленні.

Обмеження поширюються в межах до 20 км. від держкордону Коростенського району Житомирської області; до 20 км від держкордону Сарненського та Вараського районів Рівненської області; до 5 км від держкордону Вишгородського району Київської області.

Забороняється пересування та проведення робіт поза населеними пунктами з 22:00 до 05:00, а також пересування та перебування осіб у лісових масивах та лісосмугах.

Також заборонено проведення робіт, за винятком будівельних робіт, робіт, пов'язаних із ліквідацією наслідків стихійного лиха та вогнищ особливо небезпечних інфекційних захворювань. Сільськогосподарські роботи дозволяється виконувати за умови завчасного інформування підрозділу охорони держкордону.

Крім того, заборона діє на перевезення засобів зброї без відповідного дозволу. використання відео- та фотореєстраторів, використання повітряних суден, легкомоторних літальних апаратів, квадрокоптерів та інших безпілотних апаратів.

Також заборонені і повітряні безмоторні засоби пересування, носіння військової форми цивільного одягу, полювання, рибальство, проведення відпочинку, плавання всіх видів плавзасобів на річках.

Нагадаємо, у прикордонних районах Одеської області також запроваджуються додаткові режимні обмеження. Раніше такі обмеження запровадили у Сумській та Чернігівській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: