Російські окупанти масово ґвалтують українців – Денісова

Читать на русском
Окупанти росії масово ґвалтують українців, при цьому жертвами зґвалтування стають не лише жінки, а й діти – хлопчики та дівчатка, і навіть люди похилого віку.

Окупанти росії масово ґвалтують українців, при цьому жертвами зґвалтування стають не лише жінки, а й діти – хлопчики та дівчатка, і навіть люди похилого віку.

Про це йдеться у повідомленні уповноваженої Ради з прав людини Людмили Денісової.

На тимчасово окупованих територіях зафіксовано щонайменше 400 випадків зґвалтувань – омбудсменДо Офісу омбудсмена надійшло щонайменше 400 повідомлень про сексуальне насильство з боку російських військових.

«Вчора лише за одну годину, через пережите сексуальне насильство, звернулися 10 осіб, з них 8 – зґвалтовані неповнолітні. У тому числі й двоє хлопчиків 10 років», – розповіла вона.

Крім того, за її словами, за останню добу отримали 56 дзвінків.

«Трійнята 9 років, дівчатка. Зґвалтовані рашистами мають важкі травми статевих органів. Все це на очах у матері, вона в шоковому стані. Ізюм», - розповіла Денісова.

Вона додала, що таких випадків безліч.

«Звернулась мама, на її очах дев'ятимісячну доньку зґвалтували свічкою. Однорічного хлопчика зґвалтували двоє, помер. Дівчинка двох років, зґвалтували двоє, залишилася живою», - каже омбудсмен.

При цьому ґвалтують навіть літніх чоловіків.

«Згвалтовано чоловіків віком 67 та 78 років», - додала уповноважена Верховна Рада.

Раніше в мерії повідомили про те, що у таборах росії близько 95 тисяч депортованих маріупольців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: