Обстріли Авдіївки: є поранені, пошкоджено мінімум 20 будинків та дитсадок

Читать на русском
Авдіївку ввечері обстрілювали з артилерії, а під ранок російські війська завдали по місту авіаудар. Є поранені та руйнування.
https://t.me/pavlokyrylenko_donoda

Російські війська ввечері та вночі обстрілювали Авдіївку. Поки відомо мінімум про трьох поранених цивільних, пошкоджено 20 житлових будинків та дитячий садок.

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

«Ввечері росіяни обстрілювали місто з артилерії. Пошкоджено щонайменше 20 житлових будинків та дитсадок. Під ранок російська авіація завдала авіаудару по старій частині міста. Наслідки удару встановлюємо. Загалом по місту за цю добу вже відомо про щонайменше трьох поранених цивільних», – повідомив Кириленко.

Народний депутат Муса Магомедов увечері з посиланням на очевидців написав, що це був «один із найжахливіших обстрілів міста з 2014 року». Авдіївку, за його словами, просто стирають з лиця землі.

Нагадаємо, 18 травня стало відомо, що війська російської федерації повністю знищили школу №1 в Авдіївці. Будівлю учбового закладу обстріляли фосфорними боєприпасами.

21 травня російські війська обстріляли 12 населених пунктів у Донецькій області. В результаті зруйновано 58 цивільних об'єктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: