Рада заборонила російську символіку та визнала рф державою-терористом

Читать на русском
Верховна рада в неділю, 22 травня, підтримала заборону символіки російських окупантів та визнала росію державою-терористом.
president.gov.ua

Верховна рада в неділю, 22 травня, підтримала заборону символіки російських окупантів та визнала росію державою-терористом.

Про це йдеться на сайті парламенту.

Верховна рада підтримала пропозицію президента Володимира Зеленського про заборону пропаганди російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії рф як держави-терориста, а також символіки військового вторгнення російських окупантів.

Рада продовжила воєнний стан та мобілізацію в УкраїніВерховна рада у неділю, 22 травня, проголосувала за продовження терміну дії воєнного стану та мобілізації на 90 днів.

За відповідний законопроект 7214 проголосували 312 народних депутати.

Нагадаємо, 1 квітня Верховна рада попередньо підтримала впровадження кримінальної відповідальності за використання літер «Z» та «V» як символів війни проти України та визнання Росії державою-терористом.

У четвер, 14 квітня, парламент ухвалив у другому читанні законопроект, який забороняє символіку російських окупантів у війні проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: