За добу 17 травня ЗСУ знищили 15 російських повітряних цілей

Читать на русском
17 травня ударна авіація ЗС ЗСУ працювала по ротно-опорних пунктах, складах боєприпасів і зосередженнях живої сили та техніки окупантів
Ілюстративне фотоFacebook

За добу 17 травня українські військові вразили 15 цілей, що належать російським окупантам. Також ударна авіація кілька разів бомбила об'єкти та скупчення противника.

Про це повідомляє командування Повітряних сил Збройних сил України у Facebook.

Так, за добу трофеями протиповітряної оборони Сухопутних військ стали 10 безпілотників. Зенітно-ракетні війська ЗС ЗСУ знищили ще один БПЛА, а також вразили чотири крилаті ракети окупантів.

«Всього за добу уражено 15 повітряних цілей: 11 БПЛА (оперативно-тактичного рівня); 4 крилаті ракети» - йдеться в повідомленні.

Крім цього, 17 травня ударна авіація ЗС ЗСУ працювала по ротно-опорних пунктах, складах боєприпасів і зосередженнях живої сили та техніки окупантів.

Нагадаємо, в Міноборони заявили, що у росії більше немає переваги в повітрі у війні проти України, але ймовірність ракетних ударів зберігається.

Ці дані підтверджує британська розвідка. Україна зберігає контроль над [переважною частиною свого повітряного простору, росії не вдалося знищити українські ВПС або систему протиповітряної оборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: