Рф відправляє на фронт «досвідчених карателів» для мотивації солдатів воювати – СБУ

Читать на русском
Росія, щоб утихомирити молодих військових, відправляє в Україну досвідчених карателів. Наприклад, генерала Мурадова, відомого своєю жорстокістю.

Опубліковано нову перехоплену розмову російського окупанта з батьком, де він повідомляє, що вони бояться зіткнення з ЗСУ та починають бунтувати. А для їх смирення привозять «карателів».

Розмову російських військових оприлюднила пресслужба СБУ.

Пишуть «зник безвісти»: СБУ перехопила розмову про те, куди дівають тіла вбитих військових рфРосія продовжує спроби приховувати реальну кількість убитих військових, їх вносять до списку зниклих, а тіла - звозять на звалище.

З розмови стає зрозуміло, що росія, щоб утихомирити молодих військових, відправляє в Україну «досвідчених карателів». Як, наприклад, генерала Мурадова, відомого своєю жорстокістю після командування об'єднаним угрупованням сил росії у Сирії. Він влаштовує «показові суди», але це не змінює ситуацію з низькою мотивацією на фронті.

«Ну, Мурадов, на кшталт, приїхав, показовий суд влаштував. Бо ніхто не хотів їхати вперед далі… Ну, ротні не хотіли везти своїх пацанів на смерть. І самі хлопці не були готові. Він учора ротних роз'ї##в, показово там...Роздягнув, вони все з кишень повикладали, зв'язав їм руки...у ПАЗики завантажив і відвезли», – розповідає батькові окупант.

Та, незважаючи на такі показові виступи, «відмовників» все одно згодом повертають додому. За даними СБУ, росія офіційно не визнає, що солдати масово відмовляються воювати і називає їхню втечу «відпустками».

Нагадаємо, раніше СБУ перехопила розмову окупантів про те, що елітні війська росії тікають з України.

За даними Генштабу, на сьогоднішній день втрати російської армії досягли 26 650 убитих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: