Обстріли на Донеччині: окупанти влучили у школу, дитсадок та житлові будинки

Читать на русском
Російські окупанти сьогодні вранці обстріляли Дружківку на Донеччині. Сильні ушкодження зазнала міська школа номер 6.
скрін з відео

Російські окупанти сьогодні вранці обстріляли Дружківку на Донеччині. Сильні ушкодження зазнала міська школа №6. Також війська рф влучили у дитсадок, льодову арену та житлові будинки.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Facebook.

Спроба прориву військ росії на Сумщині: загинув український прикордонникУ понеділок, 16 травня, під час спроби російської диверсійної групи прорвати кордон у Сумській області загинув український прикордонник Олександр Поповченко.

«Росіяни вранці обстріляли Дружківку, внаслідок чого найбільших пошкоджень зазнала міська школа №6. Внаслідок обстрілу постраждалих немає. Ця школа – одна з найбільших та найсучасніших у громаді: до широкомасштабного вторгнення тут навчалося 650 учнів. Три роки тому тут завершили капітальний ремонт із термомодернізацією», - написав Кириленко.

За його словами, тепер у школі повністю зруйнована спортивна зала – ймовірно, саме туди і прилетів снаряд. Пошкоджено частину класних кімнат, вибито більшість вікон.

«Крім того, від обстрілу постраждали дитсадок №6 «Дзвіночок», льодова арена «Альтаїр» та житлові будинки. Рятувальники швидко ліквідували пожежу на місці влучення, зараз муніципальні служби вже прибирають територію від уламків та скла», - повідомив Кириленко.

Нагадаємо, сьогодні вранці армія рф завдала авіаудару по Одеській області.

А через кордон Сумської області вранці намагалися прорватись російські ДРГ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: